03 septembrie 2019

Viorica Dăncilă, declaraţie în urma atacului din Kabul: Condamn ferm atacul terorist sângeros din Afganistan, un act de o cumplită cruzime

Firuta Flutur

Premierul Viorica Dăncilă a condamnat, marţi, atacul terorist de la Kabul, în urma căruia un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a murit, iar altul a fost rănit, precizând că acesta nu abate statul român din lupta contra terorismului.

Sursă foto: Mediafax

"Condamn ferm atacul terorist sângeros din Afganistan, în urma căruia un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a murit, iar altul a fost rănit. Acest act de o cumplită cruzime în care au fost ucişi mai mulţi cetăţeni străini şi peste 100 de persoane au fost rănite nu ne clatină determinarea şi nu ne abate de la angajamentul nostru, alături de partenerii internaţionali, în lupta împotriva terorismului. Transmit condoleanţe familiei cetăţeanului român care şi-a pierdut viaţa în urma acestui atac, precum şi tuturor celor care au pierdut pe cineva drag, iar celor răniţi le doresc multă sănătate şi putere pentru a se recupera cât mai rapid. Guvernul României îşi reafirmă sprijinul pentru acţiunile de instaurare a păcii şi stabilităţii durabile în Afganistan", a transmis Viorica Dăncilă, pe Facebook.

Un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a decedat, iar altul a fost grav rănit după atacul terorist care a avut loc în Kabul, Afganistan, a anunţat marţi Ministerul Afacerilor Externe (MAE).