24 septembrie 2019

Viorica Dăncilă a avut o scurtă discuţie cu Emmanuel Macron, în timpul vizitei din SUA

Petriana Condrut

În cadrul reuniunii liderilor mondiali pentru combaterea terorismului, premierul Viorica Dăncilă, aflată în vizită în SUA, a avut o scurtă discuţie şi cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron. Oficialul român a stat la masă cu Angela Merkel şi Boris Johnson.

Sursă foto: Mediafax

La o reuniune a liderilor mondiali pentru combaterea terorismului, premierul român, Angela Merkel şi Boris Johnson au stat la aceeaşi masă. Viorica Dăncilă a avut o scurtă discuţie şi cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

În această săptămână premierul Viorica Dăncilă efectuează o vizită în SUA. Prin urmare, Şeful Executivul are, marţi, de la 12.30, ora locală, o întrevedere cu Angel Gurria, secretarul general al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), la sediul ONU. De la 13.45, ora locală, prim-ministrul are o întâlnire cu James Richard Perry, secretarul pentru energie al SUA.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că programul Vioricăi Dăncilă prevede o întâlnire şi cu vicepreşedintele Mike Pence.

Din delegaţia premierului fac parte ministrul Afacerilor Externe Ramona Mănescu, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, ministrul Apărării Gabriel Leş, ministrul Sănătăţii Sorina Pintea, ministrul Comunicaţiilor Alexandru Petrescu, dar şi consilierul personal, Anton Pisaroglu.