27 septembrie 2019

Un militar a fost transportat la spital, în urma accidentului în care a fost implicat un TAB

Petre Mazilu

O persoană a fost rănită după ce un transportor blindat al Armatei Române a fost implicat, vineri, într-un accident rutier pe o şosea din judeţul Galaţi. Este vorba despre un militar care se afla în vehiculul Armatei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sursă foto: Mediafax

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, în accident au fost implicaţi trei bărbaţi, cu vârste de 31, 38 şi 43 de ani, toţi aflaţi în vehiculul militar.

Bărbatul de 38 de ani s-a lovit la cap şi a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la spital de un echipaj SMURD în vederea efectuării unor investigaţii amănunţite. Ceilalţi doi militari au suferit răni uşoare şi nu au fost duşi la spital.

Accidentul s-a produs pe DJ 251, la Slobozia Conachi, în judeţul Galaţi. Din primele informaţii, se pare că transportorul blindat nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a ieşit de pe carosabil, a lovit mai mulţi stâlpi şi s-a oprit lângă gardul unei case.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar dosarul va fi trimis unui procuror militar din Iaşi.