02 septembrie 2020

SPP explică accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor

Gabriel Pecheanu

Autoturismul în care se afla ministrul Transporturilor aparţine Serviciului de Protecţie şi Pază şi era condus de un angajat SPP. a transmis instituţia într-un comunicat de presă

Sursă foto: Mediafax

Maşina, cu semnalele acustice şi sonore pornite, se deplasa în condiţii de trafic extrem de agolmerat iar în zona localităţii Drăganu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, a menţionat SPP, fără să explice urgenţa deplasării.

„În urma impactului doar angajatul SPP a avut nevoie de investigaţii medicale, starea lui de sănătate fiind bună. Serviciul de Protecţie şi Pază regretă disconfortul creat participanţilor la trafic”, a precizat SPP. 

O filmare a unui motociclist aflat în trafic arată cum o maşină în care se afla ministrul Transporturilor a circulat pe contrasens pentru a depăşi o porţiune aglomerată, deşi depăşirea nu este permisă în zona respectivă. Ulterior a lovit frontal un autoturism care a venit din sens opus.

Accidentul a avut loc pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, nu se afla la volan în momentul accidentului din judeţul Argeş, după cum a anunţat şi premierul Ludovic Orban. El a cerut că Poliţia trebuie să verifice exact circumstanţele.