05 iunie 2018

Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene britanice a efectuat o vizită la Baza Mihail Kogălniceanu

Mihai Draghici

Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene Regale britanice, mareşalul sir Stephen Hillier, a vizitat personalul militar britanic dislocat în Baza aeriană Mihail Kogălniceanu din România pentru misiunea de Poliţie Aeriană a NATO.

Mareşalul Stephen Hillier a vizitat Forţa aeriană britanică de reacţie rapidă 135, dotată cu patru aeronave Typhoon, aflată în prezent la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu (MK) din sud-estul României, se arată într-un comunicat al Forţelor Aeriene Regale britanice. Unitatea aeriană britanică a fost dislocată în România pentru a efectua misiuni NATO de Poliţie aeriană în regiunea Mării Negre. Comandantul personalului militar britanic, Chris Ball, l-a întâmpinat pe mareşalul Stephen [...]

Testează abonamentul

Poți să accesezi întreg articolul doar dacă ești abonat la MonitorulApararii.ro.

Alege abonament Cere demo

Dacă ai deja un abonament valid intră în cont mai jos

Am uitat parola

Nu ai cont încă? Înregistrează-te aici

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor Monitorului Apararii si Securitatii. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Citarea se poate face în limita a 250 de semne cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului site-ului https://monitorulapararii.ro/. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.
Nota: Utilizatorii care au achizitionat un abonament cu drept de republicare au permisiunea de reproducere a maxim 4 articole pe luna si numai intr-o singura publicatie, cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului (model: Articol preluat din https://monitorulapararii.ro/).