21 septembrie 2018

Şeful Jandarmeriei Bucureşti, maiorul Laurenţiu Cazan, la Parchet pentru a fi pus sub acuzare

Firuta Flutur

Laurenţiu Cazan, director Jandarmeriei Bucureşti, s-a prezentat vineri la Parchet, surse judiciare declarând că el urmează să fie pus sub acuzare pentru abuz în serviciu, participaţie improprie la purtare abuzivă, participaţie improprie la fals intelectual, participaţie improprie la uz de fals.

Sursă foto: Mediafax

La Parchet s-a mai prezentat şi actualul şef al Jandarmeriei Române. La ieşire, Cătălin Sindile a declarat că procurorii i-au adus la cunoştinţă calitatea de suspect cu privire la săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în dosarul mitingului din 10 august.

Şi Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Române, s-a prezentat vineri la Parchet, surse judiciare declarând că şi el urmează să fie pus sub învinuire pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în dosarul mitingului din 10 august.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că la Parchet a mai fost chemat comisarul-şef de poliţie Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relaţia cu prefecţii din Ministerul Afacerilor Interne, pentru a fi pus sub învinuire pentru complicitate la abuz în serviciu şi participaţie improprie la purtare abuzivă.