16 mai 2018

Peste 200 de companii, la expoziţia Black Sea Defense & Aerospace

Oana Despa

A şaptea ediţie a Expoziţiei Internaţionale dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securităţii Naţionale, Securităţii Cibernetice şi Securităţii Private (BSDA) va reuni, la Bucureşti, peste 200 de firme din 24 de ţări. În cadrul evenimentului, trustul MEDIAFAX lansează Monitorul Apărării.

În perioada 16-18 mai, la complexul expoziţional ROMAERO, se va desfăşura a şaptea ediţie a Expoziţiei Internaţionale dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securităţii Naţionale, Securităţii Cibernetice şi Securităţii Private (BSDA), care va reuni peste 200 de firme din 24 de ţări.

Pe pagina oficială a evenimentului, organizatorii anunţă că ediţia din acest an a BSDA va reuni peste 200 de expozanţi din 24 de ţări, care vor aduce cele mai noi şi performante tehnologii din domeniul apărării şi securităţii terestre, aeriene şi maritime.

Alături de prezentarea exponatelor, programul evenimentului include şi numeroase demonstraţii practice, privind funcţionarea tehnologiei.

De asemenea, în cadrul expoziţiei va fi lansat şi Monitorul Apărării, care aparţine trustului MEDIAFAX.

Expoziţia Internaţională dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securităţii Naţionale, Securităţii Cibernetice şi Securităţii Private este la a VII-a ediţie şi este organizată de mai multe întreprinderi private cu sprijinul Guvernului României, Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului de Protecţie şi Pază.

În acest an la BSDA sunt aşteptaţi peste 20.000 de vizitatori din 41 de ţări.