01 iulie 2019

Patru civili au fost ucişi în urma atac al armatei israeliene în apropiere de Damasc

Marinela Sarbu

Patru civili, inclusiv un copil, au fost ucişi în urma unui atac al armatei israeliene în oraşul Sahnaya, situat la sud de Damasc, a anunţat postul de radio sirian al-Ikhbariya, prin corespondentul său, potrivit Reuters.

Sursă foto: Mediafax

Avioane militare israeliene au lansat rachete care au vizat poziţii militare siriene în oraşul Homs şi la periferia Damascului, într-un atac în care au fost ucişi cel puţin patru civili şi răniţi alţi 21.

Armata siriană a anunşat că apărarea aeriană din Siria s-a confruntat cu atacul, care a fost lansat din spaţiul aerian libanez.

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene, întrebat despre acest atac, a declarat: "Nu comentăm astfel de informaţii".

Televiziunea de stat al-Ikhbariya a informat că cei patru civili, inclusiv un copil, au fost ucişi în Sahnaya, la sud de Damasc, ca fiind "un rezultat al agresiunii sioniste".

Agenţia de ştiri SANA a transmis că încă 21 de persoane au fost rănite. SANA a raportat, de asemenea, că forţele aeriene din Siria au doborât o serie de rachete.