17 mai 2018

MApN organizează, joi, în toată ţara, ceremonii militare dedicate Zilei Eroilor. Unde se vor desfăşura evenimentele din Bucureşti

Firuta Flutur

Ministerul Apărării Naţionale organizează, joi, în toate marile garnizoane din ţară, ceremonii militare şi religioase dedicate Zilei Eroilor.

Sursă foto: Mediafax

În Bucureşti, vor avea loc mai multe manifestări. Astfel, la ora 10.00, la Cimitirul Israelit „Filantropia”, va fi organizată o ceremonie de depuneri de coroane de flori, la ora 10.30, la Cimitirul de onoare românesc Ghencea Militar se va desfăşura ceremonia militară intitulată „Rostirea solemnă a numelor eroilor români căzuţi în Primul Război Mondial”, la ora 12.00, vor avea loc ceremonii de depuneri de coroane de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I, la Monumentul [...]

Testează abonamentul

Poți să accesezi întreg articolul doar dacă ești abonat la MonitorulApararii.ro.

Alege abonament Cere demo

Dacă ai deja un abonament valid intră în cont mai jos

Am uitat parola

Nu ai cont încă? Înregistrează-te aici

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor Monitorului Apararii si Securitatii. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Citarea se poate face în limita a 250 de semne cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului site-ului https://monitorulapararii.ro/. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.
Nota: Utilizatorii care au achizitionat un abonament cu drept de republicare au permisiunea de reproducere a maxim 4 articole pe luna si numai intr-o singura publicatie, cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului (model: Articol preluat din https://monitorulapararii.ro/).