03 iulie 2018

Majoritatea americanilor contestă politicile lui Donald Trump în materie de imigraţie

Mihai Draghici

Mai mult de jumătate dintre cetăţenii americani contestă politicile preşedintelui Donald Trump în materie de imigraţie, arată un sondaj efectuat de Universitatea Quinnipiac, informează site-ul Politico.com.

Cincizeci şi opt la sută dintre cetăţenii americani nu sunt de acord cu politicile lui Donald Trump în materie de imigraţie, iar 39 la sută aprobă abordarea liderului de la Casa Albă. Potrivit sondajului, 50 la sută dintre respondenţi cred că motivul liniei politice asumate de Donald Trump în materie de imigraţie este "interesul sincer în protejarea frontierelor SUA". În schimb, 44 la sută dintre americani cred că motivul politicilor lui Donald Trump în domeniul imigraţiei este [...]

Testează abonamentul

Poți să accesezi întreg articolul doar dacă ești abonat la MonitorulApararii.ro.

Alege abonament Cere demo

Dacă ai deja un abonament valid intră în cont mai jos

Am uitat parola

Nu ai cont încă? Înregistrează-te aici

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor Monitorului Apararii si Securitatii. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Citarea se poate face în limita a 250 de semne cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului site-ului https://monitorulapararii.ro/. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.
Nota: Utilizatorii care au achizitionat un abonament cu drept de republicare au permisiunea de reproducere a maxim 4 articole pe luna si numai intr-o singura publicatie, cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului (model: Articol preluat din https://monitorulapararii.ro/).