14 august 2019

Gabriel Leş: Cea mai importantă resursă a Armatei române este resursa umană, iar marinarii sunt printre cei mai pregătiţi militari

Andreea Soare

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a transmis, miercuri 14 august, în urma ceremoniei de decorare a personalului Forţelor Navale Române, prin intermediul paginii sale de Facebook, un mesaj de apreciere pentru marinarii militari care, conform acestuia, sunt printre cei mai pregătiţi militari.

Sursă foto: Facebook

Ministrul Apărării a fost miercuri, 14 august, prezent la ceremonia de decorare a personalului Forţelor Navale Române, în Constanţa. În urma acestei ceremonii, acesta a transmis un mesaj, prin intermediul paginii sale de Facebook, în care îşi arăta recunoştinţa faţă de performanţele marinarilor militari: „Momentul de astăzi, în care cei mai valoroşi dintre marinarii Armatei României au fost onoraţi cu importante distincţii militare, ne dă justificata speranţă că avem un adevărat corp de elită, care produce valori şi îşi îndeplineşte misiunile la cele mai înalte standarde. Mâine, Forţele Navale Române îşi sărbătoreşte personalul în activitate, mulţumeşte veteranilor marinari - reale modele pentru generaţia actuală şi pentru generaţiile viitoare şi îşi comemorează eroii care şi-au dat viaţa pentru ţară.”

În încheierea mesajului său, acesta a transmis: „Cea mai importantă resursă a Armatei României este resursa umană, iar marinarii sunt printre cei mai bine pregătiţi militari. Felicitări şi mult succes în continuare!”.