30 aprilie 2018

Forumul de Securitate de la Kiev - Ucraina, 12 - 13 aprilie 2018

Monitorul Apărării şi Securităţii

În perioada 12-13 aprilie, a avut loc cea de a unsprezecea ediţie a Forumului de Securitate de la Kiev. Această platformă de dezbateri politice şi analitice pe problemele securităţii regionale la nivel înalt a fost lansată în anul 2007, abordând pe parcurs o paletă largă de probleme ale securităţii europene, cum ar fi conflictele regionale, securitatea energetică, protecţia şi managementul frontierelor, terorismul internaţional, proliferarea armamentelor convenţionale şi de distrugere în masă, migraţie ilegală şi refugiaţi.

Sursă foto: Mediafax

După momentul Crimeea din anul 2014, oficialii ucrainieni au focalizat această conferinţă pe evaluări de securitate naţională şi regională. Evenimentul s-a dorit o rampă de lansare către exterior a unor semnale politice pentru conştientizarea de către actorii internaţionali relevanţi din Occident a imperativelor ucraineene de securitate şi politică externă, cu privire la gravele involuţii ale securităţii din Ucraina şi din vecinătatea acesteia – în special regiunea Mării Negre, respectiv [...]

Testează abonamentul

Poți să accesezi întreg articolul doar dacă ești abonat la MonitorulApararii.ro.

Alege abonament Cere demo

Dacă ai deja un abonament valid intră în cont mai jos

Am uitat parola

Nu ai cont încă? Înregistrează-te aici

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor Monitorului Apararii si Securitatii. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Citarea se poate face în limita a 250 de semne cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului site-ului https://monitorulapararii.ro/. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.
Nota: Utilizatorii care au achizitionat un abonament cu drept de republicare au permisiunea de reproducere a maxim 4 articole pe luna si numai intr-o singura publicatie, cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului (model: Articol preluat din https://monitorulapararii.ro/).