16 mai 2018

Fifor, la expoziţia BSDA: Vom da drumul programului de înzestrare pentru forţele navale. Vom relansa şi producţia IAR

Andreea Traicu

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat, miercuri, la expoziţia BSDA, dedicată industriei militare, că ministerul este în procedura finală pentru demararea unui program de înzestrare pentru forţele navale.

Sursă foto: Mediafax

"Am vizitat, printre altele, şi facilităţile de producţie ale Republicii Elene pentru submarine, unde există o cooperare între industria autohtonă şi mari companii. Vom da şi noi drumul unui astfel de program de înzestrare. Asta înseamnă că suntem gata cu solicitările Marinei , pe care le vom duce spre aprobare către CSAT şi Parlamentul României ca să poata deveni un program major de înzestrare pentru fortele navale. (...) Vom relansa şi producţia de la IAR" , a spus Mihai Fifor. [...]

Testează abonamentul

Poți să accesezi întreg articolul doar dacă ești abonat la MonitorulApararii.ro.

Alege abonament Cere demo

Dacă ai deja un abonament valid intră în cont mai jos

Am uitat parola

Nu ai cont încă? Înregistrează-te aici

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor Monitorului Apararii si Securitatii. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Citarea se poate face în limita a 250 de semne cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului site-ului https://monitorulapararii.ro/. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.
Nota: Utilizatorii care au achizitionat un abonament cu drept de republicare au permisiunea de reproducere a maxim 4 articole pe luna si numai intr-o singura publicatie, cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului (model: Articol preluat din https://monitorulapararii.ro/).