30 mai 2019

Echipa Invictus România, întâlnire cu ministrul apărării, Gabriel Leş

Monitorul Apărării şi Securităţii

„Membrii echipei Invictus România şi familiile acestora s-au întâlnit joi, 30 mai, la sediul M.Ap.N., cu ministrul apărării naţionale, Gabriel Leş”, anunţă un comunicat al MApN.

Sursă foto: Ministerul Apărării Naţionale

„Activitatea a avut loc în marja manifestărilor organizate de instituţie cu prilejul Zilei internaţionale a copilului.

Ministrul apărării naţionale le-a urat succes în procesul de pregătire pentru Invictus Games Haga 2020. „Nu contează dacă obţineţi sau nu medalii. Nu contează dacă urcaţi sau nu pe podium. Pentru noi, toţi sunteţi învingători şi exemple de curaj, dăruire şi atitudine pozitivă”, a spus ministrul Leş.

De asemenea, ministrul a mulţumit şi familiilor care îi susţin în permanenţă pe militarii răniţi. „Faptul că astăzi sunteţi aici, împreună, plini de energie şi speranţă, se datorează în mare măsură soţiilor dumneavoastră, părinţilor, prietenilor şi minunaţilor copii pe care îi ţineţi de mână şi care v-au ajutat să depăşiţi momentele grele prin care aţi trecut. Succesul participării noastre la proiectul Invictus Games li se datorează în aceeaşi măsură ca şi dumneavoastră, pentru că fără sprijinul lor, fără liniştea şi echilibrul pe care vi le-au asigurat cu atâta dragoste, nu cred că am fi putut duce la capăt o asemenea iniţiativă”, a concluzionat Gabriel Leş.

În finalul întâlnirii, ministrul apărării naţionale i-a asigurat pe membrii echipei Invictus România că vor primi tot sprijinul conducerii M.Ap.N. în procesul de pregătire pentru participarea la ediţia din anul 2020 a Jocurilor Invictus.”