20 august 2019

Donald Trump se declară "onorat" de întrevederea cu preşedintele Klaus Iohannis

Mihai Draghici

Preşedintele SUA, Donald Trump, s-a declarat onorat de întrevederea cu omologul său român, Klaus Iohannis, precizând că va discuta şi despre oportunitatea unei vizite în România.

"Mulţumesc foarte mult tuturor, sunt onorat să fiu alături de Preşedintele României, este foarte respectat, a făcut o treabă foarte bună. Este un sezon politic în desfăşurare în România, dar îmi imaginez că vă descurcaţi foarte bine, pentru că sunteţi talentat, iubiţi poporul, iar noi avem o relaţie extraordinară cu România. Statele Unite şi România au o relaţie mai bună ca niciodată. Şi vreau să vă mulţumesc pentru asta. Avem relaţii comerciale foarte intense, afaceri în desfăşurare, avem mult comerţ cu România şi cu poporul său talentat. Noi cumpărăm, ei cumpără. Şi avem mulţi români în Statele Unite, sunt oameni extraordinari, muncesc din greu şi sunt oameni de succes", a declarat Donald Trump.

Întrebat dacă ar vrea să vină în România, Donald Trump a răspuns: "Mi-ar plăcea. Este unul dintre lucrurile pe care le vom discuta".