17 iulie 2018

Donald Trump consideră că John Brennan, care l-a acuzat de trădare, este o "persoană foarte rea"

Mihai Draghici

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, l-a numit pe John Brennan o "persoană foarte rea", după ce fostul director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) l-a acuzat de trădare, informează site-ul de ştiri Axios.com.

"Cred că Brennan este un tip foarte rău şi, dacă ne uităm, multe lucruri rele s-au întâmplat sub supravegherea sa. Cred că este o persoană foarte rea", a declarat Donald Trump într-un interviu acordat postului Fox News.

Donald Trump şi-a atras critici dure pentru că a sugerat că are încredere mai mare în preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, decât în evaluările serviciilor secrete americane privind ingerinţele electorale ruse. "Eu am încredere în oamenii mei din serviciile de informaţii, dar vă pot spune că preşedintele Putin a fost extrem de puternic în negarea acuzaţiilor", a spus Donald Trump după întâlnirea cu liderul de la Kremlin.

John Brennan, fost director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA), a catalogat "trădătoare" şi "imbecile" afirmaţiile lui Donald Trump. "Nu sunt altceva decât declaraţii trădătoare. Nu doar că sunt afirmaţii imbecile, el este în totalitate sub controlul lui Vladimir Putin. Unde sunt patrioţii republicani?", a transmis John Brennan prin Twitter.