24 aprilie 2018

Cursul european de îmbunătăţire a pregătirii tactice a aviaţiei militare de transport se desfăşoară până la 26 aprilie

Monitorul Apărării şi Securităţii

Avioane de transport C-27J Spartan şi C-130 Hercules, echipaje şi personal militar din Bulgaria, Lituania, Polonia şi România participă până la 26 aprilie la etapa principală a cursului european de îmbunătăţire a pregătirii tactice a aviaţiei militare de transport (18-2 ETAP-C).

Sursă foto: Mediafax

Exerciţiul se desfăşoară în Bulgaria şi face parte din calendarul oficial al evenimentelor preşedinţiei bulgare a Consiliului Uniunii Europene . În cadrul exerciţiului ETAP-C 18-2, participanţii efectuază zboruri la joasă şi extrem de joasă altitudine, paraşutări, evitarea apărării antiaeriene inamice, inclusiv a mijloacelor de apărare aeriană la sol şi a avioanelor de luptă, aterizări tactice, aterizarea sau decolarea de pe piste necurăţate, conform paginii de Facebook a revistei oficiale [...]

Testează abonamentul

Poți să accesezi întreg articolul doar dacă ești abonat la MonitorulApararii.ro.

Alege abonament Cere demo

Dacă ai deja un abonament valid intră în cont mai jos

Am uitat parola

Nu ai cont încă? Înregistrează-te aici

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor Monitorului Apararii si Securitatii. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Citarea se poate face în limita a 250 de semne cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului site-ului https://monitorulapararii.ro/. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.
Nota: Utilizatorii care au achizitionat un abonament cu drept de republicare au permisiunea de reproducere a maxim 4 articole pe luna si numai intr-o singura publicatie, cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului (model: Articol preluat din https://monitorulapararii.ro/).