03 octombrie 2019

Conferinţă MAS | Generalul Itai Brun: Iranul reprezintă principala ameninţare pentru Israel

Mihai Draghici

Iranul şi activităţile din Orientul Mijlociu susţinute de Iran reprezintă principalele ameninţări la adresa securităţii naţionale a Israelului, a afirmat joi, la Conferinţa organizată de Monitorul Apărării şi Securităţii, generalul israelian (r.) Itai Brun.

Sursă foto: Mediafax

"Israelul se confruntă cu ameninţări externe şi interne. La nivel intern, avem criza politică şi clivajele" sociale, a declarat generalul Itai Brun la Conferinţa pe tema "Politica de securitate naţională, de la gândirea strategică la instituţiile de securitate şi apărare", organizată de Monitorul Apărării şi Securităţii.

"În privinţa ameninţărilor externe, Iranul şi activităţile subversive ale Iranului în regiunea Orientului Mijlociu reprezintă principalele pericole" pentru Israel, a precizat generalul Itai Brun.

Monitorul Apărării şi Securităţii (MAS) a organizat joi, la Hotelul Marriott din Bucureşti, Conferinţa pe tema "Politica de securitate naţională, de la gândirea strategică la instituţiile de securitate şi apărare", un forum pentru dezbateri cu invitaţi de marcă din România şi din străinătate.