31 mai 2018

Conferinţă internaţională: „Emerging Importance of Wider Black Sea Area Security” 01-02 iunie, 2018, ULBS, Sibiu

Monitorul Apărării şi Securităţii

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, prin Centrul de Studii de Globale (ULBS), organizează în perioada 01-02 iunie 2018, conferinţa internaţională: „Emerging Importance of Wider Black Sea Area Security”.

Sursă foto: Mediafax

Proiectul se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României, prin Departamentul de Politică Externă, cu sprijinul Ambasadei României în Statele Unite ale Americii, în baza parteneriatului academic cu Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”. Experţi internaţionali, regionali şi naţionali vor participa la Sibiu, în cadrul conferinţei, pentru a construi o viziune strategică regională, capabilă să susţină agenda Formatului B9 şi a viitorului Summit NATO din 11-12 iulie, 2018 [...]

Testează abonamentul

Poți să accesezi întreg articolul doar dacă ești abonat la MonitorulApararii.ro.

Alege abonament Cere demo

Dacă ai deja un abonament valid intră în cont mai jos

Am uitat parola

Nu ai cont încă? Înregistrează-te aici

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor Monitorului Apararii si Securitatii. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Citarea se poate face în limita a 250 de semne cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului site-ului https://monitorulapararii.ro/. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.
Nota: Utilizatorii care au achizitionat un abonament cu drept de republicare au permisiunea de reproducere a maxim 4 articole pe luna si numai intr-o singura publicatie, cu conditia citarii sursei si mentionarii linkului (model: Articol preluat din https://monitorulapararii.ro/).