08 aprilie 2021

Compania Raytheon oferă bonusuri financiare angajaţilor care se vaccinează împotriva COVID-19

Andreea Soare

Compania Raytheon Technologies oferă angajaţilor săi bonusuri financiare dacă se vaccinează împotriva COVID-19, a declarat directorul al companiei, miercuri, potrivit DefenseOne.

Sursă foto: Profimedia

Această acţiune face parte din eforturile companiei de a vaccina cel puţin 80% din cei aproape 180.000 de angajaţii ai săi.

„Am încurajat angajaţii să se vaccineze”, a declarat Greg Hayes, directorul Raytheon Technologies, în timpul unui eveniment. „De fapt, există chiar şi o răsplată financiară pentru cei care se vaccinează”, a continuat acesta.

Astfel, dacă aceştia se vaccinează, primesc puncte în cadrul unui program intern de sănătate, care oferă astfel de bonusuri şi când angajaţii se lasă de fumat, când se vaccinează împotriva gripei sau fac exerciţii. După ce strâng un anumit număr de puncte, angajaţii primesc suma de 200$.

Compania Raytheon este singura companie din domeniul apărării care oferă astfel de bonusuri financiare angajaţilor săi pentru a se vaccina. De asemenea, dacă vreunul dintre angajaţii Raytheon decide să nu se vaccineze, decizia îi este respectată, însă acesta nu mai poate întoarce la birou.