09 septembrie 2018

UPDATE/Coloana oficială a preşedintelui Republicii Moldova Igor Dodon a fost implicată într-un accident de circulaţie grav/ Purtător de cuvânt: Preşedintele se simte bine

Marinela Sarbu

Două maşini din coloana oficială a preşedintelui Republicii Moldova în care se afla preşedintele Igor Dodon s-au ciocnit într-un accident rutier produs în această după-amiază pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropiere de oraşul Străşeni, a anunţat duminicş postul Publika TV.

Sursă foto: Mediafax

Potrivit martorilor, în urma impactului una dintre maşini s-a răsturnat, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totodată, unul dintre şoferi este în stare gravă şi a fost transportat de urgenţă la spital. La locul accidentului au venit mai multe ambulanţe şi pomieri. Accidentul a fost confirmat de poliţie, dar oamenii legii nu au oferit mai mult detalii.

Potrivit primelor informaţii, preşedintele Igor Dodon a fost transportat la spital.

Starea lui Igor Dodon este satisfăcătoare, acesta s-a ales doar cu câteva zgârieturi şi vânătăi, a transmis pentru Unimedia şeful Serviciului Protecţie şi Pază de Stat, Anatolie Golea.

Potrivit acestuia, accidentul s-a petrecut între trei maşini, printre care două vehicule ale SPPS. În urma impactului, persoanele care au avut de suferit au primit îngrijiri medicale pe loc.

„Două maşini din coloana oficială a preşedintelui ţării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliţia cercetează circumstanţele producerii accidentului”, scrie IGP pe pagina oficială de pe Facebook.