14 septembrie 2023

CIA a descoperit originea Covidului, virusul care a bântuit Omenirea

Daniel Contescu

CIA a descoperit şase specialişti plătiţi pentru a acoperi adevărul despre originea pandemiei.

Sursă foto: Mediafax

Nu este nici pangolinul, nici liliacul, adică transferul accidental de la animale/păsări la om. Covid-19 îşi are originea într-un laborator din China, iar ştirea a fost publicată de NY Post.

Informaţia, preluată astăzi de multe surse mass-media americane şi emisă de NY Post, ar clarifica o dată pentru totdeauna originea pandemiei.

Încă de la început, ştirea a stârnit suspiciuni puternice, respinse mereu cu dispreţ de guvernul chinez. Acum, însă, apar dovezi incontestabile că Covid-19, blestemul noului mileniu, este cu adevărat rezultatul erorii umane.

Dovezile sunt alb pe negru. Conform unei scrisori trimise marţea trecută directorului CIA, William Burns, un oficial de nivel înalt al CIA le-a spus liderilor comisiei că agenţia sa a încercat să plătească şase analişti pentru a face declaraţii false şi, astfel, pentru a exonera China de orice fel de responsabilitate.

Şi au apărut şi detalii despre condiţiile plăţii, care s-ar fi produs doar dacă şi-ar fi schimbat radical poziţia şi ar fi afirmat că virusul a trecut de la animale la om. Persoana care a prezentat povestea a fost un „denunţător/avertizor”, adică un funcţionar protejat de anonimat.

Ipoteza că Covid ar fi putut fi generată în laborator a venit şi în urmă cu câteva luni de la FBI, care a estimat de mult timp că pandemia a izbucnit din cauza unui accident de laborator din Wuhan.

Christopher Wray însuşi, directorul Biroului Federal de Investigaţii, a spus în urmă cu multe luni, explicând că „potenţialul accident” a fost cea mai firească explicaţie pentru originea pandemiei.

Iar Wall Street Journal a publicat, de asemenea, un dosar de la Departamentul de Energie din Washington care susţinea acuzaţia împotriva laboratorului din Wuhan.