23 februarie 2021

Baza 42 Comunicaţii şi tehnologia informaţiei “General de divizie Traian Moşoiu” a organizat un call center pentru a ajuta Centrele de programare la vaccinare

Andreea Soare

Baza 42 Comunicaţii şi tehnologia informaţiei “General de divizie Traian Moşoiu” a organizat, la începutul acestei luni, un call center la sediul unităţii din Râşnov, pentru a veni în sprijinul Centrelor de programare vaccinare existente pe teritoriul naţional, transmite MApN, într-o postare distribuită pe o reţea de socializare.

Sursă foto: Captură ecran Facebook MApN

Call Centerul este deservit de personal militar din cadrul bazei şi funcţionează cu 10 posturi telefonice, zilnic intre orele 08.00 - 22.00, inclusiv sâmbăta, duminica şi sărbătorile legale.

Militarii râşnoveni răspund apelurilor telefonice furnizând informaţii cetăţenilor privind locurile disponibile în centrele de vaccinare şi, în funcţie de opţiunea acestora, îi programează pentru vaccinare. De la operaţionalizare au fost aproximativ 4.300 de apeluri de la cetăţeni.

Baza de comunicaţii, prin unităţile subordonate, mai are organizate încă trei asemenea centre la Bacău, Târgu Cărbuneşti şi Oradea. De asemenea, Baza 42 mai are organizat un centru de vaccinare la Oradea şi are posibilitatea de activare, la solicitare, încă două centre în oraşele Târgu Cărbuneşti şi Râşnov.