14 aprilie 2018

ATAC în SIRIA. Primele IMAGINI cu bombardamentul puterilor occidentale. VIDEO de la decolarea avioanelor militare ale Armatei franceze

Mediafax

Imagini cu bombardamentul ordonat de Donald Trump şi de puterile occidentale în Siria au fost postate pe reţelele sociale, precum şi oficial de Palatul Elysee din Franţa. În Siria a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 4.00 (ora României), un bombardament al puterilor occidentale SUA, Marea Britanie şi Franţa ca răspuns la un atac chimic atribuit Administraţiei Bashar al-Assad.

Sursă foto: Mediafax

Bombardamentele lansate de Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa au vizat trei obiective militare din Siria, iar aliaţii occidentali nu au înregistrat pierderi, a anunţat Departamentul american al Apărării. 

VIDEO de la decolarea avioanelor militare ale Armatei franceze, publicate de Palatul prezidenţial Elysee din Franţa

 

 

Oficiali de la Pentagon au declarat că a fost bombardat un complex militar de cercetare din Damasc, unde erau produse arme chimice şi biologice, un depozit de armament şi un comandament militar din Homs.

PRIMELE IMAGINI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.40 Donald Trump a anunţat că a ordonat armatei SUA lansarea unui bombardament în Siria. VIDEO

"Am ordonat armatei Statelor Unite lansarea unor bombardamente punctuale asupra unor ţinte asociate capabilităţilor de arme chimice ale dictatorului Bashar al-Assad", a declarat Donald Trump.