COMANDĂ REVISTA

Monitorul Apărării şi cultura de securitate

Cultura de securitate nu este subiect de discuţie de salon sau de reuniuni cu uşile închise  pentru cei certificaţi – justificat sau mai puţin - drept cunoscători. Este ceva ce ar trebui să facă parte din “servieta” informaţională a unui public cât mai larg dintr-o ţară care este membru responsabil al NATO şi a Uniunii Europene.
Cultura de securitate trebuie formată fără prejudecăţi şi alte false impresii de către persoane şi din surse care ilustrează echilibrul şi să ajute la perceperea corectă a unei lumi în continuă transformare.
Este filosofia după care acţionează Monitorul Apărării şi Securităţii, rezultatul al unei colaborări inedite şi benefice între un brand consacrat de presă – Mediafax – şi un grup al elitei militare româneşti.
Despre Monitorul Apărării şi Securităţii se poate spune că urmăreşte lucid mersul  evenimentelor din lumea celor trei componente consacrate ale securităţii – apărarea, intelligence-ul, politica externă - şi le interpretează “elveţian”.
Pentru că oamenii săi ştiu la justa valoare puterea şi rezonanţa unor păreri, analize şi a cuvintelor spuse şi scrise dintr-o cunoaştere şi experienţă personale solide şi de necontestat, neafectate de jocuri derizorii.
Într-o lume superficială şi foarte grăbită, Monitorul Apărării şi Securităţii este pentru cei care ştiu să citească şi printre rânduri, dar şi pentru cei care vor să înveţe să citească corect printre rânduri.
Orientarea sa este euro-atlantică fără compromisuri. Abordarea sa este echilibrată şi inteligentă fără rabat.
Monitorul Apărării şi Securităţii este pentru prezent, dar şi pentru viitor. Cultura de securitate nu se face peste noapte.

Indira Crasnea
Redactor-şef 
 

Iti doresti revista?
Poți comanda online ediția curentă a revistei Monitorul Apărării și Securitații. Completează formularul de mai jos, finalizează comanda prin plata online, iar noi îți vom expedia revista prin poștă la adresa menționată în formularul de plată.

Ediția curentă a revistei

Revista PREȚ/EDITIE
Monitorul apararii si securitatii

* Preţurile conţin TVA şi sunt valabile pentru o revista.

Îţi mulţumim pentru interesul acordat produselor MonitorulApararii.ro. Te rugăm să verifici dacă produsele selectate corespund opţiunilor tale şi apoi să finalizezi procesul, completand formularul de mai jos pentru a face plata online.

Dacă doreşti o ofertă personalizată te rugăm să iei legatura cu unul dintre agenţii noştri de vânzări. Contactele lor le găseşti aici.