Abonamente

BENEFICII ABONARE:

Monitorul Apărării și Securitații este o publicatie online care își propune să devină principalul furnizor național de informații pentru domeniile apărării, ordinii publice și securității naționale.

Monitorul Apărării și Securitații beneficiază de expertiza unor reprezentanți ai elitei militare și analiști specializati, între care: generalul (r) Ștefan Dănilă, fost șef al Statului Major General al Armatei României, generalul (r) Sergiu Medar, fost șef al Comunității Naționale de Informații, generalul (r) Ștefan Oprea, fost reprezentant militar al României la NATO și Uniunea Europeană, generalul (r) Cristian Dincovici, fost director al Direcției de Informații Militare.

Monitorul Apărării și Securitații urmărește peste 500 de site-uri și utilizează 2.000 de termeni-cheie pentru căutarea și selecția știrilor, în limba română și în engleză.

Abonamentul la Monitorulapararii.ro iti ofera acces la toate informatiile premium.

Alege produse noi

ABONAMENT PREȚ/LUNĂ PRET/AN (-16%)
Abonament cu drept de vizualizare 6711.60 lei
Abonament cu drept de reproducere (maxim 4 articole/luna) 13423.20 lei

* Preţurile conţin TVA şi sunt valabile pentru 1 cont de acces.

Pentru a-ți face un abonament online trebuie să urmezi pașii următori:

1 – Înregistrează-te acum în site sau loghează-te dacă ai deja făcut un cont.

2 – După logare în site intră în pagina de Abonare (vizibilă imediat în stânga sub numele utilizatorului) selectează abonamentul dorit și plătește-l online.

3 – După confirmarea efectuării plății vei avea acces complet la toate articolele proprii site-ului MonitorulApararii.ro

Dacă doreşti o ofertă personalizată te rugăm să iei legatura cu unul dintre agenţii noştri de vânzări. Contactele lor le găseşti aici.